Virtualna Bajkaonica

Društvo „Naša djeca“ Opatija zatvorilo je vrata svoje udruge (u skladu s mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite RH), ali je otvorilo vrata svoje virtualne Bajkaonice. Svakoga dana objavljivat ćemo priče o djevojčicama i dječacima koji su promijenili svijet (Izvor: Nevjerojatne priče 20 iznimnih dječaka koji su promijenili svijet, Begen 2019).

Naša pripovjedačica Antonia Katić za našu djecu, pričat će priče o životu velikih umjetnika, znanstvenika, povjesničara i mirotvoraca te o njihovom djetinjstvu i odrastanju  s velikim snovima, neupitnim talentom i ogromnom upornošću zbog kojih su postali iznimni ljudi.

Osim priče koja se može poslušati, djeci će biti predložene aktivnosti – zadaci koje mogu zajedno sa svojim roditeljima, provoditi u svom domu. Ovoga smo tjedna ispričali priču o  Fridi Kahlo, iznimnoj djevojčici koja je radosno slikala život i o iznimnom dječaku koji je postao vođa najvećeg mirovnog pokreta svih vremena – Mahatma Gandhi.

Pozivamo Vas da nas pratite na našem facebooku Društvo „Naša djeca“ Opatija ( https://www.facebook.com/DND.opatija/)   gdje objavljujemo naše priče uz hashtagove  #obogatimonašapopodneva i  #svakogdananovapriča.