“Vesele prosinačke aktivnosti DND-a Opatija”

Društvo “Naša djeca“ Opatija osmislilo je program pod nazivom “Vesele prosinačke svečanosti u DND-u Opatija“, koji objedinjuje niz događaja, radionica i priredbi koje će se održati na opatijskom i lovranskom području za vrijeme mjeseca prosinca.

Prosinačka priča DND-a Opatija započela je objavom kratkog videa iz kolekcije “Svaki tjedan zimski savjet jedan“. Navedena aktivnost na zabavan i edukativan način savjetuje djecu o prigodnim prosinačkim situacijama. Trenutno je aktualan savjet “Kako se zabaviti na snijegu?“, kojeg je moguće pogledati na službenim stranicama DND-a. U prostoru bivšeg Dekora na opatijskoj tržnici dočekalo se Sv. Nikolu koji je djecu razveselio svojim poklonima. Božićna čarolija DND-a posjetila je nekoliko izloga u Opatiji (Mac Sport Opatija, Ljekarna Mirna Stjepčević i Kraš dućan) i okitila ih sa svojim starim igračkama. Uz svoje najmilije prošećite Opatijom bajnom i pustite da vam igračke kroz izloge pričaju najčarobniju božićnu priču.

Božićna čarolija DND-a kreće na put. Tako će 16.12. posjetiti djecu iz Osnovne škole Veprinac i 17.12. iz Osnovne škole Ičići. “Putujuća božićna čarolija“ kreativan je program DND-a koji uključuje niz radionica (radionica izrade božićnih ukrasa, božićni kviz, Božić na čakavskom, druženje s Djeda Mrazom, pisanje božićnih želja i oslikavanje lica).

Društvo “Naša djeca“ Opatija – ogranak Lovran već tradicionalno organizira druženje s Djeda Mrazom u Lovranu. Lovranska “Božićna čarolija“ održat će se 20. prosinca od 16 do 18 sati u Restoranu Kvarner u Lovranu. Djecu očekuju zanimljive radionice i priredba. U programu nastupaju djeca iz Dječjeg vrtića Opatija – Lovran i Društva “Naša djeca“ Opatija i ogranka Lovran.

Za vrijeme školskih praznika održat će se besplatne zimske radionice točnije 30. i 31.12. 2013. i od 7.01. do 13.01.2014. (od 10 do 13 sati). Kreativne zimske radionice održat će se u prostorijama DND-a Opatija. Bitno je napomenuti da su sve radionice besplatne!   

Više informacija o prosinačkim aktivnostima DND-a  možete doznati na broj telefona 051/272-443 ili upitom na e-mail adresu info@dnd-opatija.hr.