Važno – otkazujemo sve aktivnosti do daljnjega

Dragi roditelji i djeco,

od  danas (četvrtak, 12. ožujka) privremeno otkazujemo sve radionice i aktivnosti za djecu i roditelje (individualne i grupne) što se održavaju u Društvu „Naša djeca“ Opatija.

U srijedu je Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) službeno proglasila pandemiju prouzročenu Korona virusom COVID-19. Gradonačelnik Grada Opatije gsp. Dujmić preporučio je, u svom obraćanju građanima grada, da se sve aktivnosti i manifestacije do daljnjeg otkažu.

Odluku smo donijeli nakon konzultacija sa stručnjacima – epidemiolozima koji su nam savjetovali da se sve one aktivnosti koje nisu nužno neophodne do daljnjega ne održavaju.

Naše se aktivnosti održavaju u zatvorenom prostoru, kapacitet naših prostora ne zadovoljava jedan od uvjeta opće mjere zaštite za našu djecu (metar udaljenosti djeteta od djeteta ili odrasale osobe) te smo stoga odlučili do daljnjeg otkazati naše redovne aktivnosti s djecom tijekom tjedna.

Draga djeco i roditelji, jedite puno zdrave hrane, perite redovno ruke, izbjegavajte javna okupljanja i nadamo se da ćemo se ubrzo zdravi naći u Društvu „Naša djeca“ Opatija na našim redovitim aktivnostima!

Srdačno

DND tim