“Srcem sve mogu ja!”

Društvo “Naša djeca” Opatija organiziralo je akciju pisanja poruka potpora i prijateljstva djeci s područja Petrinje, Siska, Gline i ostalih mjesta pogođenih potresom.

Poruke će se objavljivati svakog dana na našim stranicama (Facebook i Instagram).

Uključite se i Vi u našu akciju “Srcem sve mogu ja!”

Uratke je potrebno poslati na našu mail adresu: dnd.opatija@gmail.com, a uz poruku potrebno je napisati ime Vašeg djeteta i godine.

Objavu završavamo uz stihove Grigora Viteza: “Ima jedna pjesma jednako lijepa na svim jezicima svijeta, ona još nije napisana, ona još nije ispjevana, ali ona postoji.Ona se ne pjeva na jedan glas, ona se ne pjeva u oktetu, ona se ne pjeva u običnom zboru. To je pjesma za milijardski dječji zbor.Ima takva pjesma. Ona još nije sastavljena, samo pojedine njene riječi ponavljaju djeca u igri i u srcu u svim zemljama svijeta.Te riječi treba sjediniti kao što se sjedinjuju ruke koje se prijateljski rukuju. Ritam te pjesme već postoji. On se može čuti kad od radosti udaraju dječja srca.”

Uključite se u pisanje poruka djece djeci “Srcem sve mogu ja!” i podijelite naše objave kako bi se dječji glas čuo što dalje i što šire!