POZIV ZA SURADNJU

Društvo „Naša djeca“ Opatija uvijek je u potrazi za novim vanjskim suradnicima koji bi se priključili radu udruge. Naša nit vodilja je „Ljubav djeci prije svega“, vođeni tom porukom trudimo se da se dječji glas što dalje, što više i što jače čuje.

TKO

Posebice su pozvani pedagozi i pedagoginje, psiholozi i psihologinje, učitelji i učiteljice, odgojitelji i odgojiteljice, te osobe s iskustvom u radu s djecom predškolske i školske dobi.

ZAŠTO POSTATI VANJSKI SURADNIK DRUŠTVA „NAŠA DJECA“ OPATIJA?

Postavši članom naše udruge ne postajete samo dio našeg tima već i naše velike obitelji.
Ako volite dinamične poslove, kreativni ste i puni novih ideja, onda ste na pravom mjestu!
Posebnu pozornost pridodajemo motiviranim kandidatima koji su spremni učiti i usvajati nova znanja te se dobro snalaze u timskom radu.

KAKO?

Pozivamo Vas da nam se javite ako imate neku ideju ili projekt koje biste željeli provesti u suradnji s Društvom „Naša djeca“ Opatija, a koja je u skladu s ciljevima i aktivnostima naše udruge.

PROJEKTI

DRUŠTVONAŠADJECAOPATIJADRUŠTVONAŠADJECAOPATIJA

Društvo “Naša djeca” Opatija  provodi projekte s djecom i za djecu s ciljem povećanja znanja djece o Konvenciji UN-a o pravima djeteta i aktivnoj dječjoj participaciji kroz kreativno stvaralačke aktivnosti, igre i radionice. Djeca koja su aktivna u svojoj lokalnoj sredini uče o demokraciji i građanskoj odgovornosti što dovodi do izgradnje budućih tolerantnih, nenasilnih, sigurnih društvenih zajednica.

VOLONTERI

Društvo „Naša djeca“ Opatija je u potrazi za novim volonterima i volonterkama koji bi se priključili radu naše udruge. Nit vodilja naše udruge je promicanje volonterskih vrijednosti od najranije dobi. Volonteri daju veliku snagu i podršku našoj udruzi te ih svake godine na Međunarodni dan volontera (5. prosinca) nagrađujemo i javno pohvaljujemo.

ZAŠTO POSTATI VOLONTER DRUŠTVA „NAŠA DJECA“ OPATIJA?

Upoznat ćete nove ljude i steći nova iskustva; učite nova znanja i usavršavate vještine; doprinosite sebi, ali i Vašoj zajednici; otvarate nove vidike; stječete iskustva u radu s djecom i za djecu; pomažete svojim primjerom u stvaranju aktivnog građanskog društva.

KAKO?

Naša su vrata otvorena svima dobre volje i velikog srca koji žele i mogu doprinijeti radu naše udruge!

Kroz pomoć u provođenju programa i projekata za djecu i s djecom, humanitarnih akcija, davanju instrukcija i pomoći u učenju, itd. Mogućnosti je puno. Volontirati je moguće u našim akcijama i na našim manifestacijama (Mića marunada, Opatijski i Lovranski dječji dan, Dječji tjedan, Obiteljskim potragama za opatijskim blagom ili Božićnom čarolijom…); tjedno u našim aktivnostima npr. Radionici igraonici „Kolibrići“ namijenjenoj djeci s teškoćama u razvoju i još puno, puno toga.

Posebice su dobrodošli studenti i studentice učiteljskog, predškolskog usmjerenja, pedagogije i psihologije, ali i svi oni studenti i studentice koji bi željeli raditi s djecom i u organizaciji programa za djecu.

Ako se prepoznajete u ciljevima i vrijednostima naše udruge, pozivamo Vas da nam se pridružite.

PRIJAVNICA ZA SURADNJU S DRUŠTVOM „NAŠA DJECA“ OPATIJA

Ako ste zainteresirani za suradnju s Društvom „Naša djeca“ Opatija ispunite niže tražene podatke. Nakon ispunjenja prijave, kontaktirat će Vas tajnik naše udruge.

Prijavnica za iskazivanje interesa za volontiranje u Društvu „Naša djeca“ Opatija

Ako ste zainteresirani za volontiranje u Društvu „Naša djeca“ Opatija ispunite niže tražene podatke. Nakon ispunjenja prijave, kontaktirat će Vas koordinator volontera naše udruge.

DONIRAJ

Društvo  „Naša djeca“ Opatija

Stubište Lipovica 2

51410 Opatija

OIB: 4791 350 6308

IBAN: HR0524020061100257164

Prijavnica za iskazivanje interesa za redovne aktivnosti u Društvu „Naša djeca“ Opatija (ŠKOLSKA GODINA 2022./2023.)

Ako ste zainteresirani za neku od aktivnosti Društva „Naša djeca“ Opatija, ispunite niže tražene podatke. Ispunjavanjem prijavnice iskazujete interes prema željenoj aktivnosti, a ne direktan upis. Nakon početka upisa za aktualnu pedagošku godinu  javit će Vam se koordinatorica upisa ili voditelj/voditeljica aktivnosti za koju ste se prijavili.

APPLICATION FORM FOR EXPRESSION OF INTEREST FOR REGULAR ACTIVITIES IN THE SOCIETY "OUR CHILDREN" OPATIJA (ACADEMIC YEAR 2022/2023)

If you are interested in any of the activities of the Society “Our Children” Opatija, fill in the required information below. By filling out the application form, you express interest in the desired activity, not direct enrollment. After the start of enrollment for the current academic year, the enrollment coordinator or the mentor of the activity for which you have applied will contact you.

APPLICATION FORM FOR EXPRESSION OF INTEREST FOR VOLUNTEERING IN THE SOCIETY "OUR CHILDREN" OPATIJA

If you are interested in volunteering in the Society “Our Children” Opatija, fill in the required information below. After completing the application, you will be contacted by the volunteer coordinator of our association.

APPLICATION FORM FOR COOPERATION WITH THE SOCIETY "OUR CHILDREN" OPATIJA

If you are interested in cooperating with the Society “Our Children” Opatija, fill in the required information below. After completing the application, you will be contacted by the secretary of our association.

DONATE

SOCIETY “OUR CHILDREN” OPATIJA

Stubište Lipovica 2

51410 Opatija, Croatia

OIB: 4791 350 6308

IBAN: HR0524020061100257164