Obiteljska potraga za božićnom čarolijom (Lovran i Opatija)

4

Društvo „Naša djeca“ Opatija poziva obitelji da se i ove godine uključe u Obiteljsku potragu za božićnom čarolijom te vrijeme uoči blagdana provedu u kreativnoj atmosferi okruženi svojim najdražima. Obiteljska potraga za božićnom čarolijom interaktivna je igra za cijelu obitelj u kojoj članovi obitelji djeluju kao tim te rješavaju prigodne zadatke. Zanimljivost igre je u tome što su svi sudionici pobjednici, a kući sa sobom nose ono najvažnije – certifikat iz obiteljskog zajedništva.

Obiteljska potraga za božićnom čarolijom održat će se u Lovranu 22. prosinca 2018. s početkom u 10:00 sati. Početak potrage je na ulazu u lovranski stari grad (pod voltom sa strane mula). Nakon potrage,  na trgu sv. Jurja ispred lovranske crkve održat će se prigodan program s nastupima mališana i gostima iznenađenja.

U Opatiji će se Obiteljska potraga za božićnom čarolijom održati 23. prosinca s početkom u 16:00 sati u sklopu programa Advent kod Šporera, a čiji je organizator Turistička zajednica grada Opatije. Početak potrage je kod kipa Miroslava Krleže (iznad plaže Slatina). Potraga završava do 17:00 sati jer tada  slijedi predstava za djecu Vrtuljak u izvedbi Teatra Oz. Predstava će se održati u Paviljonu Juraj Šporer, a ulaz je slobodan.

Sudionici se mogu prijaviti ispunjavanjem online prijavnice. Prethodne prijave su obavezne zbog ograničenog broja sudionika.

Pozivaju se obitelji da se priključe božićnoj čaroliji te svojim dolaskom i sudjelovanjem pridonesu stvaranju pozitivne atmosfere i kvalitetno provedenom obiteljskom vremenu.

Link na prijavnicu: https://drndop.wufoo.com/forms/prijavnica/