Dani otvorenih vrata udruga 2019.

dani otvorenih vrata udruga

I ove godine uključili smo se u manifestaciju Dani otvorenih vrata udruga 2019. Tom prilikom pozivamo građane da sudjeluju u našim aktivnostima i upoznaju se s našim programima. Uz aktivnosti navedene niže u tekstu, vrata naše udruge širom su otvorena svim posjetiteljima u redovno radno vrijeme udruge.

Aktivnosti:

Četvrtak, 16. svibnja 2019.

U sklopu radionice i igraonice „Kolibrići“ i “Kolibrići plus” za djecu s teškoćama u razvoju održat će se predavanje za roditelje i širu javnost na temu „Poticajne aktivnosti za razvoj djeteta“. Predavanje započinje u 16,30 sati u prostorijama udruge (Stubište Lipovica 2, Opatija), a održati će ga psihologinja iz udruge Ana Jantolek. Predavanje će se održati u sklopu projekta “Kolibrići plus” financijski podržanog od strane Primorsko – goranske županije.

Petak, 17. svibnja 2019.

U sklopu projekta „Uključi maštu, isključi Internet“ održat će se redovna igraonica petkom namijenjena djeci od 3 godine. Radionica započinje u 16,30 sati.

U 17,30 sati održat će se predavanje za roditelje i širu javnost u sklopu istoimenog projekta na temu  „Kako komuniciramo s djecom“. Predavanje će se održati u prostorijama udruge na adresi Stubište Lipovica 2, Opatija. Društvo “Naša djeca” Opatija projekt “Uključi maštu, isključi internet” provodi uz podršku Primorsko – goranske županije.

Subota, 18. svibnja 2019.

10,30 – 12,30 sati – u sklopu projekta „Igrom učimo o gradu“ održat će se druženje novoizabranih vijećnika 12. Saziva Dječjeg gradskog vijeća Grada Opatije i njihovih roditelja. Paralelno s druženjem održat će se akcija uređenja vanjskog prostora udruge pod simboličnim nazivom „Subota rabota“. Poziva se šira javnost da se pridruži akciji.

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 051/272 443.